Webinar medical | Functia hepatica – in caz de toxicitate inevitabila sau in cazul sindroamelor metabolice

07/09/2020
Webinar medical | Functia hepatica – in caz de toxicitate inevitabila sau in cazul sindroamelor metabolice

Webinar medical | Functia hepatica – in caz de toxicitate inevitabila sau in cazul sindroamelor metabolice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-functia-hepatica-in-caz-de-toxicitate-inevitabila-sau-in-cazul-sindroamelor-metabolice/

Foarte multi oameni cred ca este suficient sa inlocuiasca o parte din dieta zilnica, evident incompleta, cu suplimente care le pot oferi anumiti nutrienti in forma concentrata. Insa, inlocuirea sfatului medical competent cu o recomandare neavizata luata de pe internet sau de la “consilieri” mai mult sau mai putin pregatiti stiintific, ne poate costa ulterior timp, bani si sanatate.

Formare Medicala, cu sprijinul Worwag Pharma, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Functia hepatica – in caz de toxicitate inevitabila sau in cazul sindroamelor metabolice”, sustinut de Dr. Larisa Sandulescu, sef lucrari, medic primar Gastroenterologie – Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova

Webinarul va avea loc, joi, 10 septembrie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Dr. Larisa Sandulescu va fi online, in dialog cu medicii din Romania, si va aborda teme precum:

1. Polipragmazia si impactul asupra functie hepatice
2. Suplimentele alimentare din plante pot fi toxice hepatice puternice
3. Sindromul metabolic si riscul de fibroza hepatica

Profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de acest subiect.

Accesul la webinarul “Functia hepatica – in caz de toxicitate inevitabila sau in cazul sindroamelor metabolice” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar pentru medici, webinar functia hepatica – in caz de toxicitate inevitabila sau in cazul sindroamelor metabolice

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: