Webinar medical | Deficitul de magneziu, deficitul de potasiu, cauze si implicatii clinice

15/09/2020
Webinar medical | Deficitul de magneziu, deficitul de potasiu, cauze si implicatii clinice

Webinar medical | Deficitul de magneziu, deficitul de potasiu, cauze si implicatii clinice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-deficitul-de-magneziu-deficitul-de-potasiu-cauze-si-implicatii-clinice/

Hipomagneziemia este prezenta la 12% dintre pacientii spitalizati, in timp ce procentul pacientilor din sectiile de terapie intensiva ajunge pana la 60-65%, fiind asociata cu o incidenta crescuta a mortalitatii.

Este insotita in 40% dintre cazuri de alte dereglari electrolitice, cel mai des intalnite fiind hipopotasemia si hipofosfatemia, urmate de hiponatremia si hipocalcemia.

Formare Medicala, cu sprijinul Worwag Pharma, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Deficitul de magneziu, deficitul de potasiu, cauze si implicatii clinice”, sustinut de Dr. Zara Cornelia Ancuta – medic primar Cardiologie, medic primar Medicina de Urgenta

Webinarul va avea loc, joi, 17 septembrie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Dr. Zara Cornelia Ancuta va fi online, in dialog cu medicii din Romania, si va aborda teme precum:

1. Carenta de magneziu – influente clinice
2. Relatia dintre magneziu si potasiu

Profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de acest subiect.

Accesul la webinarul “Deficitul de magneziu, deficitul de potasiu, cauze si implicatii clinice” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar deficitul de magneziu, deficitul de potasiu, cauze si implicatii clinice, deficitul de magneziu, deficitul de potasiu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: