Webinar: Managementul deficitului de fier in insuficienta cardiaca – de la ghiduri clinice la practica de fiecare zi

24/11/2020

Webinar: Managementul deficitului de fier in insuficienta cardiaca – de la ghiduri clinice la practica de fiecare zi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-managementul-deficitului-de-fier-in-insuficienta-cardiaca-de-la-ghiduri-clinice-la-practica-de-fiecare-zi/

Un procent semnificativ de pacientii cu insuficienta cardiaca prezinta o forma de deficit de fier, insotita sau nu de anemie.

Formare Medicala, cu spirijinul Vifor Pharma, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Webinarul “Managementul deficitului de fier in insuficienta cardiaca – de la ghiduri clinice la practica de fiecare zi” va avea loc, miercuri, 25 noiembrie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Webinarul va fi sustinut de Conferentiar Dr. Victorita Sorodoc si de Asistent Universitar Dr. Oana Sarbu

Astfel, cei doi lectori ai webinarului vor aborda discutii precum:

  • Deficitul de fier in insuficienta cardiaca: de la impactul clinic la solutia terapeutica
  • Cum aplicam in practica recomandarile de ghid? Prezentare de caz

Profesionistii care vor participa la acest webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de subiectele abordate in cadrul evenimentului.

Accesul la webinarul “Managementul deficitului de fier in insuficienta cardiaca – de la ghiduri clinice la practica de fiecare zi” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar managementul deficitului de fier in insuficienta cardiaca – de la ghiduri clinice la practica de fiecare zi, deficit de fier insuficienta cardiaca

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: