Vulcanescu (CNAS): Nu consider ca ma fac vinovat de nefunctionalitatea platformei informatice

18/07/2019

Vulcanescu (CNAS): Nu consider ca ma fac vinovat de nefunctionalitatea platformei informatice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vulcanescu-cnas-nu-consider-ca-ma-fac-vinovat-de-nefunctionalitatea-platformei-informatice/

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Razvan Vulcanescu, spune ca nu a luat in calcul demisia la acest moment.

“Nu am luat in calcul o demisie la acest moment. Nu consider ca ma fac vinovat de nefunctionalitatea platformei informatice si sunt anumite lucruri care trebuie privite in ansamblu, de-a lungul timpului, de ce s-a ajuns la o astfel de situatie”, a declarat Razvan Vulcanescu, conform Agerpres.

Continut educational:

Potrivit sursei citate, el a afirmat ca intentioneaza sa puna la dispozitia premierului toate elementele cu privire la sistemul informatic al cardului de sanatate, astfel incat sa poata fi luata ‘o decizie informata’.

De asemenea, el a adaugat ca, in prezent, se incearca executarea testelor finale pentru repunerea in functiune a platformei informatice.

Reamintim ca premierul Viorica Dancila i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, dar si pe purtatorul de cuvant al institutiei pentru declaratiile facute.

Etichete: Razvan Vulcanescu, PIAS, sistem informatic de sanatate, demisie CNAS

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Examen pentru medici specialisti, stomatologi si farmacisti, in octombrie 2019

STS a semnat contractul pentru modernizarea sistemului 112

Aparatura care determina non-invaziv fibroza hepatica, la Iasi

Interventii chirurgicale pe cord, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

La CJAS Caras-Severin s-au incheiat contractarile cu furnizorii de servicii medicale