Vulcanescu (CNAS): Nu consider ca ma fac vinovat de nefunctionalitatea platformei informatice

18/07/2019

Vulcanescu (CNAS): Nu consider ca ma fac vinovat de nefunctionalitatea platformei informatice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vulcanescu-cnas-nu-consider-ca-ma-fac-vinovat-de-nefunctionalitatea-platformei-informatice/

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Razvan Vulcanescu, spune ca nu a luat in calcul demisia la acest moment.

“Nu am luat in calcul o demisie la acest moment. Nu consider ca ma fac vinovat de nefunctionalitatea platformei informatice si sunt anumite lucruri care trebuie privite in ansamblu, de-a lungul timpului, de ce s-a ajuns la o astfel de situatie”, a declarat Razvan Vulcanescu, conform Agerpres.

Continut educational:

Potrivit sursei citate, el a afirmat ca intentioneaza sa puna la dispozitia premierului toate elementele cu privire la sistemul informatic al cardului de sanatate, astfel incat sa poata fi luata ‘o decizie informata’.

De asemenea, el a adaugat ca, in prezent, se incearca executarea testelor finale pentru repunerea in functiune a platformei informatice.

Reamintim ca premierul Viorica Dancila i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, dar si pe purtatorul de cuvant al institutiei pentru declaratiile facute.

Etichete: Razvan Vulcanescu, PIAS, sistem informatic de sanatate, demisie CNAS

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Lista statelor in cazul in care se impune carantina la domiciliu pentru 14 zile

Medicii care trateaza pacientii cu Covid-19 sunt ingrijorati de criza unor medicamente esentiale

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford genereaza raspuns imun la persoanele in varsta

Un alt medic a pierdut lupta cu Covid-19 | Chirurgul Dumitru Octavian Unc a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirs

Medic la Institutul ‘Matei Bals’: Panica nu duce la nimic bun