Voiculescu: Tot ceea ce inseamna munca administratiei publice, ban public cheltuit, ar trebui sa fie date transparente

08/03/2021

Voiculescu: Tot ceea ce inseamna munca administratiei publice, ban public cheltuit, ar trebui sa fie date transparente

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/voiculescu-tot-ceea-ce-inseamna-munca-administratiei-publice-ban-public-cheltuit-ar-trebui-sa-fie-date-transparente/

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat ca toate datele care tin de cheltuirea banului public ar trebui sa fie transparente si publice.

“Daca exista un motiv ca anumite date sa nu fie facute publice, atunci acea autoritate care considera acest lucru poate sa se exprime public. Nu exista date secrete. Tot ceea ce inseamna munca administratiei publice, respectiv ban public cheltuit, ar trebui sa fie date publice, transparente”, a spus ministrul Sanatatii, citat de Agerpres.

El a facut referiri si la precizarea Ministerului Sanatatii dupa publicarea numarului de teste COVID-19 pe fiecare judet.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 8 EMC:

Cancerul de san

“Precizarea spune foarte clar ca lucrurile sunt in regula. Orice asumptie ca lucrurile nu ar fi in regula este nelalocul ei. Nu exista niciun motiv pentru care numarul de teste dintr-un judet sa fie un lucru secret sau numarul de vaccinari”, a explicat Voiculescu potrivit sursei citate.

De asemenea, el a adaugat ca a vorbit cu premierul Florin Citu si a precizat ca nu este nevoie de avizele serviciilor de informatii pentru publicarea numarului de teste pentru fiecare judet.

Prim-ministrul Florin Citu a declarat ca, in urma unei discutii avute luni cu seful Corpului de control al Guvernului, institutia se va autosesiza cu privire la respectarea legislatiei privind publicarea datelor legate de numarul de teste COVID efectuate pe fiecare judet.

Etichete: vlad voiculescu, numar teste covid pe fiecare judet, date publice teste coronavirus

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Circa 50% dintre romani sunt decisi sa se vaccineze impotriva Covid-19

Incepe activitatea de vaccinare prin centrele mobile

Modificari privind modalitatea de programare la vaccinarea anti-COVID

Studiu: Consumul de probiotice, Omega-3 si vitamina D, asociat unui risc mai scazut de infectie cu SARS-CoV-2

Discutii privind organizarea unor centre de vaccinare in companiile private