Voiculescu: Pandemia ne-a aratat ca sanatatea nu depinde doar de sistemul medical, ci de intreaga comunitate

07/04/2021
Voiculescu: Pandemia ne-a aratat ca sanatatea nu depinde doar de sistemul medical, ci de intreaga comunitate

Voiculescu: Pandemia ne-a aratat ca sanatatea nu depinde doar de sistemul medical, ci de intreaga comunitate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/voiculescu-pandemia-ne-a-aratat-ca-sanatatea-nu-depinde-doar-de-sistemul-medical-ci-de-intreaga-comunitate/

Fiecare efort, in special in aceasta perioada, ne aduce mai aproape de revenirea la normalitate, a transmis in mesajul sau, ministrul Vald Voiculescu, miercuri, de Ziua Mondiala a Sanatatii.

“Azi este Ziua Mondiala a Sanatatii. Si astazi, la fel ca in fiecare zi, suntem recunoscatori celor care au grija de sanatatea noastra. Persoanele care au ales sa intre in sistemul medical pentru a ajuta, insanatosi si salva vieti. Inca ne aflam intr-un moment foarte greu al pandemiei, iar eforturile voastre continue trebuie recunoscute, apreciate si sustinute de noi toti. Zi de zi sunteti incercati de provocari si neajunsuri, de riscuri pentru voi insiva, insa, cu toate acestea, reusiti sa fiti alaturi de pacienti, sa vindecati, sa salvati vieti.”, scrie Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

El a precizat ca Ministerul Sanatatii face eforturi continue in aceasta perioada pentru a aloca resursele disponibile.

“Faceti toate aceste eforturi intr-un sistem care la randul lui are nevoie de vindecare de atata vreme, de reforma profunda pentru a putea pune cu adevarat pacientii in centrul sau si a le oferi servicii de sanatate eficiente si moderne. Sistemul sanitar are nevoie acum, mai mult ca oricand, de resurse. Ministerul Sanatatii face eforturi continue in aceasta perioada pentru a aloca resursele disponibile – resurse de personal, financiare, materiale – sa raspundem crizei, sa prevenim raspandirea virusului, sa crestem calitatea tratamentelor si siguranta pacientilor si a personalului medico-sanitar. Pandemia ne-a aratat ca sanatatea nu depinde doar de sistemul medical, ci de intreaga comunitate. Multumim tuturor celor care au pus umarul pentru sanatatea semenilor: politisti, militari, pompieri, voluntari, ONG-uri, companii si fiecare om care a ales sa se implice.”, a mai transmis ministrul Sanatatii in mesajul sau.

Etichete: ziua mondiala a sanatatii 2021, pandemie covid-19 romania, vlad voiculescu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: