Vladimir Putin a anunta ca Rusia are al doilea vaccin anti-Covid

15/10/2020
Vladimir Putin a anunta ca Rusia are al doilea vaccin anti-Covid

Vladimir Putin a anunta ca Rusia are al doilea vaccin anti-Covid

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vladimir-putin-a-anunta-ca-rusia-are-al-doilea-vaccin-anti-covid/

Rusia a inregistrat un al doilea vaccin impotriva Covid-19, a anuntat presedintele rus Vladimir Putin in cadrul unei sedinte a guvernului de la Moscova, potrivit Reuters, EFE si Interfax.

“Centrul de stat de cercetare pentru virusologie si biotehnologie Vektor din Novosibirsk (Siberia) a inregistrat astazi (miercuri) un al doilea vaccin impotriva coronavirusului: EpiVacCorona’, dupa incheierea primelor etape ale testelor efectuate pe om luna trecuta”, a spus Putin, felicitand oamenii de stiinta implicati in dezvoltarea acestuia, relateaza si Agerpres.

Potrivit surselor citate, la fel ca in cazul primului vaccin denumit ‘Sputnik V’ , Rusia isi va promova si al doilea vaccin in strainatate/

Continut educational:

Totodata, Vladimir Putin a subliniat ca vaccinurile rusesti impotriva coronavirusului trebuie sa satisfaca mai intai de toate nevoile pietei interne si sa ajunga la cat mai multe farmacii posibil.

Guvernul rus a anuntat ca 40.000 de voluntari vor participa la testele clinice ale celui de-al doilea vaccin rusesc.

Primul vaccin rusesc, Sputnik V, a fost inregistrat in luna august si se afla in prezent in a treia etapa de teste, rezultatele primelor doua etape fiind asteptate in octombrie si noiembrie.

Etichete: vaccin anti-covid, vaccin ruses covid, imunizare coronavirus

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: