Vlad Voiculescu, noul ministru al Sanatatii

20/05/2016

Vlad Voiculescu, noul ministru al Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vlad-voiculescu-noul-ministru-al-sanatatii/

VLAD-VOICULESCU-MSPresedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Vlad Voiculescu in functia de ministru al Sanatatii, a transmis Administratia Prezidentiala.

Ceremonia de investire a acestuia va avea loc la ora 14:00, la Palatul Cotroceni.

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, la postul Realitatea TV, ca si-a asumat riscul de numi unui om din afara sistemului, dar care a lucrat cu acesta, din partea societatii civile.

“Am ezitat in aceasta perioada intre un om din sistem, care sa cunoasca sistemul si sa vina cu o propunere de reforma, si unul din afara care sa cunoasca sistemul, (…) dar care sa vina cu o viziune, cu echidistanta, data fiind situatia (…), asteptarile din partea societatii, tensiunile din sistemul medical. Am decis sa-mi asum un risc si sa vin cu aceasta propunere”, a spus Ciolos, conform Mediafax.

Vlad Voiculescu a lucrat in ultimul an in calitate de director de cabinet al ministrului de Finante, Anca Dragu, iar inainte de asta a locuit la Viena, unde a absolvit licenta si masterul la Universitatea de Economie si Business.

El este initiatorul Retelei Citostaticelor, un grup de peste 400 de voluntari din toata Europa care aduceau gratuit in Romania citostaticele care lipseau bolnavilor de cancer.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: