Victor Costache, ministrul Sanatatii, a demisionat din functie | Update: Nelu Tataru, noul ministru

26/03/2020

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a demisionat din functie | Update: Nelu Tataru, noul ministru

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/victor-costache-ministrul-sanatatii-a-demisionat-din-functie/

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, in cursul zilei de joi, ca a semnat decretul privind numirea lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii.

……………………………………………………………………………………………………………………………
Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a demisionat din functie. Anuntul oficial a fost facut de premierul Ludovic Orban.

”Am luat act de aceasta demisie. Ii voi transmite presedintelui Klaus Iohannis aceasta demisie pentru a putea sa se emita decretul de revocare. Aproape cinci luni de zile Victor Costache a facut parte din Guvernul pe care il conduc, am facut echipa si impreuna am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul medical. Regret demisia domnului ministru, pe de alta parte o inteleg si ii multumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o”, a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 12 EMC:

Planul National de Vaccinare

Totodata, el a anuntat ca secretarul de stat Nelu Tataru este propunerea pentru a prelua conducerea Ministerului Sanatatii.

“Ii voi propune presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, pentru functia de ministru al Sanatatii pe domnul secretar de stat Nelu Tataru. Domnul secretar de stat face parte din echipa de la Ministerul Sanatatii, a fost, este si va fi in prima linie a bataliei contra coronavirus, stapaneste foarte bine toate procedurile, tot planul de masuri”, a mai precizat afirmat Orban, conform sursei citate.

Etichete: victor costache, ministrul sanatatii, demisie costache, ludovic orban, nelu tataru

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: