Vicepremierul Suciu: Una dintre prioritatile Guvernului – modernizarea spitalelor

12/03/2019

Vicepremierul Suciu: Una dintre prioritatile Guvernului – modernizarea spitalelor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vicepremierul-suciu-una-dintre-prioritatile-guvernului-modernizarea-spitalelor/

Una dintre prioritatile Guvernului Romaniei o constituie modernizarea spitalelor judetene, a ambulatoriilor de specialitate, a unitatilor de primiri urgente, precum si a centrelor medicale integrate, afirma vicepremierul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Potrivit unui comunicat al MDRAP, declaratia a fost facuta cu ocazia semnarii, la Ploiesti, a sase contracte de finantare din fonduri europene, care vizeaza imbunatatirea accesului populatiei din judet la serviciile de sanatate, de transport si cele sociale, in valoare totala de peste 210 milioane de lei, relateaza Agerpres.

Continut educational:

“Este foarte important ca cetatenii sa beneficieze de servicii medicale de calitate si cat mai aproape de casa. De aceea, una dintre prioritatile Guvernului Romaniei o constituie modernizarea spitalelor judetene, a ambulatoriilor de specialitate, a unitatilor de primiri urgente, precum si a centrelor medicale integrate”, a spus Daniel Suciu la ceremonia de semnare a contractelor, conform sursei citate.

Etichete: guvern prioritati, spitale judetene, upu, centre medicale integrate

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Citu: Am avut rezultate bune, nu ne putem permite acum sa nu respectam regulile si restrictiile

156.000 de locuri noi la vaccinarea cu vaccin Pfizer/BioNTech, incepand cu 1 martie

Presedintele Consiliului European: Saptamanile urmatoare vor fi dificile in ceea ce priveste vaccinarea

AstraZeneca a transmis ca incearca sa livreze 40 de milioane de doze de vaccin catre statele UE pana la finalul lui martie

OMS: O persoana din zece care a avut Covid-19 prezinta simptome si dupa 12 saptamani