Va exista posibilitatea de alegere a centrului de vaccinare pentru efectuarea dozei de rapel

27/04/2021

Va exista posibilitatea de alegere a centrului de vaccinare pentru efectuarea dozei de rapel

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/va-exista-posibilitatea-de-alegere-a-centrului-de-vaccinare-pentru-efectuarea-dozei-de-rapel/

De la sfarsitul acestei saptamani, va fi operationalizata posibilitatea de a se alege centrul de vaccinare anti-COVID pentru efectuarea dozei de rapel.

“In momentul de fata, inca nu este operationalizata aceasta cerinta in platforma. Ea va fi operationalizata la sfarsitul acestei saptamani, insa, pana la acel moment, persoanele se pot adresa pentru vaccinarea cu doza de rapel intr-un centru de vaccinare din apropierea localitatii de rezidenta sau de domiciliu si, in masura in care sunt locuri libere, se pot vaccina. Preferabil sa se anunte centrul de vaccinare cu cel putin 72 de ore anterior”, a declarat medicul militar Valeriu Gheorghita, presedintele CNCAV.

Luni, la Cluj-Napoca, a fost pus in functiune al doilea centru de tip drive-thru din Romania, cu vaccin de la compania Pfizer, iar in curand, urmeaza sa se deschida si la Bucuresti unul, in Piata Constitutiei. Primul centrul drive-thru de vaccinare din tara a fost deschis la Deva.

Etichete: doza de rapel, centre de vaccinare pentru rapel, alegerea centrului pentru rapel

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: