Urmeaza sa fie semnat contractul pentru vaccinul hexavalent

28/02/2017

Urmeaza sa fie semnat contractul pentru vaccinul hexavalent

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/urmeaza-semnat-contractul-pentru-vaccinul-hexavalent/

VACCIN

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat ca, marti sau miercuri, va fi semnat contractul privind furnizarea vaccinului hexavalent.

Potrivit oficialului MS, vaccinul hexavalent ar urma sa se gaseasca in farmacii de la finalul lunii martie.

“Din discutiile pe care le-am avut cu producatorii, stiti foarte bine ca eu am mostenit o procedura de vaccin care nu era corecta, pe care nu am primit control financiar preventiv, am demarat o procedura scurta si, daca nu ma insel, (…) maine se semneaza contractul. Este o procedura scurta, am obtinut acelasi pret ca cel obtinut la licitatie, cu toate ca s-a vehiculat ca voi cumpara vaccin la un pret mai ridicat. Eu am avut o discutie cu persoanele responsabile din compania respectiva si am obtinut acelasi pret. Contractul se va semna maine sau poimaine si el va veni, conform graficului, asa cum am spus, in luna martie, asa mi-au promis, asta poate sa fie sfarsitul lunii martie”, a precizat Florian Bodog, luni, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei de Guvern, citat de Agerpres.

Vaccinul hexavalent lipseste de mai multe luni de zile in aproape toata tara. Pe langa acesta, mai lipsesc si alte vaccinuri.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: