Un specialist celebru da consultatii la Bucuresti in problema cancerului de prostata

10/01/2017

Un specialist celebru da consultatii la Bucuresti in problema cancerului de prostata

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-specialist-celebru-da-consultatii-la-bucuresti-in-problema-cancerului-de-prostata/

poza consult medicalUnul dintre cei mai renumiti medici din Europa vine la Bucuresti si se alatura luptei impotriva cancerului de prostata. Prof. dr. Bob Djavan, medic specialist din Austria, va da consultaţii impreuna cu doctorii romani la Centrul de Diagnostic si Tratament al Fundației “Dr. Victor Babes”.

Consulațiile vor avea loc la 12 si 13 ianuarie, iar de acestea pot beneficia atat pacientii care au nevoie de un diagnostic, fie de a doua opinie.

De pregatirea consultatiilor se va ocupa echipa coordonata de medicul urolog Seyed Agamiri de la Fundatia “Doctor Victor Babes” din Bucuresti.

“Echipa asta vine si ne spune ce poate sa fie facut in afara Romaniei, ce putem face noi aici in Romania (…) Pregatirea dosarului pacientului consta in niste investigaţii. Noi il comunicam profesorului din Viena. Si daca mai exista alte investigaţii care mai sunt necesare le mai facem ca atunci cand soseste profesorul in Bucuresti sa aiba dosarul complet”, a declarat dr. Seyed Aghamiri, medic primar urologie, doctor in stiinţe medicale, seful departamentului chirurgie de la Fundaţia „Dr. Victor Babes” din Bucuresti, potrivit Digi24.

Cancerul de prostata este a cincea cauza de deces din Romania

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: