Un medic de la Spitalul Judean de Urgenta Sibiu face apel la populatie pentru achizitionarea unui container special

03/12/2020

Un medic de la Spitalul Judean de Urgenta Sibiu face apel la populatie pentru achizitionarea unui container special

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-medic-de-la-spitalul-judean-de-urgenta-sibiu-face-apel-la-populatie-pentru-achizitionarea-unui-container-special/

Medicul sef al Sectiei de Boli Infectioase din cadrul SCJU Sibiu cere ajutorul populatiei sa poata cumpara un container. Acesta ar urma sa fie amplasat langa cladirea sectiei.

“Mesajele voastre, de incurajare si sprijin, m-au determinat sa deschid aceste conturi pentru mentinerea capacitatii integrale de functionare a sectiei Infectioase Sibiu. Sunt deschise pe numele Victoria Birlutiu la Banca Transilvania IBAN in LEI RO05BTRLRONCRT0V34526203 respectiv in EUR RO17BTRLEURCRT0V34526202 sau in USD RO57BTRLUSDCRT0V34526202. Va multumesc pentru marea omenie de care dati dovada”, a scris medicul Victoria Birlutiu, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit doctorului se cauta modalitatea prin care sa se aduca un sistem exterior modular pentru mutarea personalului.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 6 EMC:

Boala Renala Diabetica

“Referitor la implementarea corecta a circuitelor in sectia Boli Infectioase, conducerea SCJU Sibiu sprijina sectia in gasirea modalitatii de preluare a activitatii personalului intr-un sistem exterior modular, conform necesitatilor actuale”, a precizat, Victoria Birlutiu citata de Agerpres.

Conducerea unitatii medicale vrea sa asigure circuite epidemiologice functionale la Infectioase impreuna cu cei de la Directia de Sanatate Publica.

Etichete: spital judetean de urgenta sibiu, container pacienti covid, pacienti covid sibiu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala