Un fost manager de spital si un medic, gasiti incompatibili de ANI

30/03/2016

Un fost manager de spital si un medic, gasiti incompatibili de ANI

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-fost-manager-de-spital-si-un-medic-gasiti-incompatibili-de-ani/

logo Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie administrativa de cãtre Cimpoi Cristian Ciprian, fost manager al Spitalului de Recuperare Cardiovasculara ”Benedek Geza” Covasna.

Tot unui comunicat oficial, ANI a stabilit faptul ca Daniela Elena Dragnea, consilier superior in cadrul Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea, s-a aflat in stare de incompatibilitate, deoarece a detinut simultan si functia de medic in cadrul unei firme, care a furnizat servicii medicale catre CAS Vrancea.

In cazul lui Cimpoi Cristian Ciprian , ANI a stabilit ca acesta a incheiat si semnat in perioada 2012-2014, in calitate de reprezentant al spitalului, un contract de prestari servicii medicale precum si actele aditionale la alte trei contracte de prestari servicii medicale in valoare totala de 66.600 lei cu P.F.A. Enea Nicolae (al carei titular este unchiul persoanei evaluate).

In cazul medicului Daniela Elena Dragnea, de la CAS Vrancea, ANI a constata ca ea s-a aflat in stare de incompatibilitate, in perioada 23 martie 2009 – 1 iunie 2013, intrucat a exercitat simultan cu functia publica de consilier superior in cadrul CAS Vrancea si functia de medic specialist in cadrul SC Euromedic Romania SRL, furnizor de servicii medicale aflat in relatii contractuale cu CAS Vrancea.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Horatiu Moldovan (MS): Vaccinarea populatiei impotriva SARS-CoV-2 va incepe cel mai devreme in primavara anului 2021

Federatia “Solidaritatea Sanitara” din Romania: Numarul lucratorilor din sanatate infectati cu SARS-CoV-2 a depasit 10.000

EMA a primit cererile de autorizare a vaccinurilor anti-Covid dezvoltate de Moderna si BioNTech & Pfizer

Institutul Cantacuzino ar putea produce, in curand, un vaccin gripal

Ministrul Sanatatii spune ca vaccinul impotriva Covid-19 se va face sezonier, la fel ca vaccinul gripal