Un centru de diagnostic privat va fi inaugurat la Spitalul de Reumatologie din Capitala

01/11/2011

Un centru de diagnostic privat va fi inaugurat la Spitalul de Reumatologie din Capitala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-centru-de-diagnostic-privat-va-fi-inaugurat-la-spitalul-de-reumatologie-din-capitala/

Bucurestenii vor putea beneficia de investigatii imagistice intr-un nou centru privat de diagnostic imagistic prin rezonanta magnetica, inaugurat pe 15 noiembrie in cadrul Centrului de Boli Reumatismale “Dr Ion Stoia” din Capitala. In prezent, in cadrul aceleasi unitati medicale functioneaza inca din 2007 Clinica de Diagnostic Phoenix, care va fi extinsa.

Clinica ofera servicii de diagnostic prin rezonanta magnetica si tomografie computerizata, dar si proceduri interventionale precum terapia durerii coloanei vertebrale si infiltratii sub ghidaj computer tomografic.

“Noul centru va avea acceasi echipa medicala ca si clinica. Preconizam ca vor fi realizate aproximativ 20 de examinari pe zi”, ne-a declarat Andreea Banicescu, director de Marketing in cadrul companiei private.

In cadrul clinicii de diagnostic lucreaza trei medici si patru asistenti medicali, iar in conditiile in care solicitarile vor fi mai mari decat se asteapta conducerea, vor fi realizate si noi angajari.

Echipament de inalta tehnologie de 1 milion euro

Echipa medicala va dispune de un aparat de ultima generatie ce ofera cea mai inalta si inovativa tehnologie. Este vorba despre un aparat de Rezonanta Magnetica produs anul acesta, care a fost deja instalat. Acesta reprezinta o investitie in valoare de un milion de euro.

“Pacientii pot beneficia si de alte servicii utile si importante. Astfel, prin intermediul Teleradiologiei rezultatele examinarilor RM pot fi interpretate de specialisti din centre medicale Europene de excelenta oferind o a doua opinie medicala”, sustin reprezentantii clinicii private.

Pentru moment, unitatea medicala nu va fi in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), insa spera ca din luna aprilie a anului viitoare sa semneze un astfel de contract.

Bucurestenii au mai beneficiat de serviciile medicale oferite de un Centru de Diagnostic Phoenix, care a functionat in cadrul Institutul de Boli Infectioase “Matei Bals” din Capitala. Unitati asemanatoare mai sunt in Piatra Neamt, Cluj Napoca si Medias.

Autor: Mirabela Viasu

Sursa: PaginaMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: