Surse: Sorin Oprescu ar putea lucra la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

19/01/2016

Surse: Sorin Oprescu ar putea lucra la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/surse-sorin-oprescu-ar-putea-lucra-la-spitalul-universitar-de-urgenta-bucuresti/

DOCTOR-MEDIC-STETOSCOPCurtea de Apel Bucuresti admis primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, cererea de inlocuire a arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar.

Intre timp, el ar putea lucra la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, conform unor surse medicale citate de Agerpres.

Pe perioada controlului judiciar, Sorin Oprescu nu are voie sa depaseasca limita teritorială a municipiului Bucuresti, se poate deplasa doar la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, la magazinele alimentare si farmaciile de pe raza sectorului 1 sau a uniaăti spitalicesti din Bucuresti.

De asemenea, alte conditii impune se judecatori este să nu se apropie de ceilalti inculpati sau martori din dosar, să nu exercite functia de primar, să nu participe la manifestări sportive sau culturale ori la alte adunări publice.

Reamintim ca Oprescu a fost trimis in judecata in data de 20 noiembrie 2015 pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: