Streinu-Cercel: Sistemul sanitar din Romania este blocat in momentul de fata

25/10/2021
Streinu-Cercel: Sistemul sanitar din Romania este blocat in momentul de fata

Streinu-Cercel: Sistemul sanitar din Romania este blocat in momentul de fata

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/streinu-cercel-sistemul-sanitar-din-romania-este-blocat-in-momentul-de-fata/

Presedintele Comisiei de sanatate din Senat, medicul Adrian Streinu-Cercel, spune ca Romania a ajuns in situatia in care are nevoie de ajutor din strainatate pentru a putea face fata pandemiei si a subliniat inca odata importanta vaccinarii si folosirea mastii intr-un moment in care sistemul sanitar este blocat.

“Vestea neplacuta este ca sistemul sanitar din Romania este blocat in momentul de fata. Daca nu vreti sa stati si sa asteptati pe la cozi prin camere de garda etc, singura modalitate pe care o aveti la indemana este sa va vaccinati. Dar vaccinarea trebuie acompaniata de purtatul mastii, pentru ca vaccinarea va intra in functiune in cel mai scurt timp in 10 zile (…) Vaccinul protejeaza impotriva formelor grave de boala, impotriva ATI (…) Trebuie sa dam Cezarului ce e al Cezarului, in momentul de fata sistemului sanitar, care este alaturi de intreaga populatie. Nu va bazati pe autoritati, nu va bazati pe politicieni. Nu ele/ei va protejeaza, atunci cand doriti sa faceti acest lucru. Daca intelegeti ca e bine sa va vaccinati, sa purtati in continuare masca (…), atunci, cu siguranta, vom depasi cu totii acest al patrulea val. Daca nu vom face asa, atunci ne asteptam si la valul 5 si, Doamne fereste, si la valul 6’, a atras atentia Streinu-Cercel, citat de Agerpres.

Totodata, el a adaugat ca tot personalul medical incearca din rasputeri sa asigure tot ceea ce se poate din punct de vedere al calitatii actului medical.

Etichete: sistem sanitar romania, vaccinarea anti-covid, medicul adrian streinu-cercel

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: