Stimulente financiare pentru personalul medical din spitalele din Satu Mare care nu a beneficiat de majorari salariale

27/11/2018

Stimulente financiare pentru personalul medical din spitalele din Satu Mare care nu a beneficiat de majorari salariale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/stimulente-financiare-pentru-personalul-medical-din-spitalele-din-satu-mare-care-nu-a-beneficiat-de-majorari-salariale/

Consiliul Judetean (CJ) Satu Mare a aprobat in sedinta de luni acordarea de stimulente financiare pentru personalul medical si de specialitate de la spitalele din judet care nu a beneficiat de majorari salariale in acest an.

Potrivit proiectelor votate de consilierii judeteni, bugetul Spitalului Judetean de Urgenta a fost majorat cu 92.000 de lei, al Spitalului Negresti Oas cu 22.000 de lei, iar bugetul Spitalului de Pneumoftiziologie Satu Mare cu 12.000 de lei, relateaza Agerpres.

Sumele vor fi repartizate persoanelor care nu au beneficiat de majorari salariale in acest an.

‘In personalul de specialitate sunt vizati acei specialisti, de exemplu biologi, chimisti, specialisti in economie si juristi care duc la buna functionare intreaga entitate a spitalului. Ei nu au beneficiat de nicio marire in acest an, au ramas si fara sporuri. Este o problema la nivel national, unde in total 5.000 de persoane au ramas in afara acestor mariri din salarii, dintre care sunt cateva sute care activeaza in judetul Satu Mare la cele trei institutii de sanatate. Avem speranta ca prin ordonanta de urgenta in decembrie sau cand se face bugetul pe anul viitor sa apara si dansii cu unele mariri de salarii. La ora actuala este o situatie foarte discrepanta intre cei care au beneficiat cei de o marire de salariu si ceilalti’, a declarat Pataki Csaba, presedintele CJ Satu Mare conform sursei citate.

Banii pentru stimulare provin din sume realizate din contractul incheiat cu Casa de asigurari sociale de sanatate, subventiile de bugetul de stat si local si donatiile si sponsorizarile.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: