Stimulent de risc pentru salariatii din Asistenta sociala, izolati la locul de munca in starea de urgenta

03/06/2021

Stimulent de risc pentru salariatii din Asistenta sociala, izolati la locul de munca in starea de urgenta

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/stimulent-de-risc-pentru-salariatii-din-asistenta-sociala-izolati-la-locul-de-munca-in-starea-de-urgenta/

Salariatii din Asistenta sociala, izolati la locul de munca, in starea de urgenta, un stimulent de risc, anunta Federatia SANITAS.

Parlamentul a adoptat Legea de modificare a OUG 43/2020, lege care prevede acordarea unui singur stimulent de risc in valoare de 2500 de lei brut pentru salariatii din Asistenta sociala care au fost izolati la locul de munca in perioada starii de urgenta, anunta Sanitas. Stimulentul va fi impozitat doar cu 10%!

“Sursa de finantare este si ea prevazuta: se acorda din fondul de salarii al angajatorului, sumele necesare fiind asigurate de la bugetul de stat , prin bugetul Ministerului Muncii. Aceasta reparatie vine foarte tarziu, in opinia noastra, dar este totusi un castig pentru colegii nostri care au dus greul acestei pandemii!
Legea va fi trimisa spre promulgare Presedintelui Romaniei si va produce efecte dupa publicarea in Monitorul Oficial!”, mai transmite Federatia Sanitas intr-un anunt oficial.

Etichete: stimulent de risc stare de urgenta, stimulent de risc asistenta sociala, sanitas

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Teleman says:

    In Timis nici pana in ziua de azi nu s-a primit niciun ban la Dgaspc.Vir ajunge cand nu mai valoreaza nimic.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: