Spitalul Judetean Botosani: Apel la medicii de familie sa ajute cu garzi la UPU

20/10/2021
Spitalul Judetean Botosani: Apel la medicii de familie sa ajute cu garzi la UPU

Spitalul Judetean Botosani: Apel la medicii de familie sa ajute cu garzi la UPU

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-judetean-botosani-apel-la-medicii-de-familie-sa-ajute-cu-garzi-la-upu/

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta ‘Mavromati’ Botosani a lansat un apel catre medicii de familie din judet sa sprijine activitatea Unitatii de Primiri Urgente (UPU). Unitatea se confrunta cu un numar record de bolnavi de COVID-19 si cu o criza de personal.

Medicii de familie pot incheia contracte cu Spitalul Judetean de Urgenta pentru a efectua garzi.

“Rog medicii de familie, care vor sa isi suplimenteze veniturile, care au mai putini pacienti pe lista, sa vina la Spitalul Judetean sa suplimenteze activitatea din UPU, cel putin pe garzi”, a declarat Doina Caba, managerul celui mare mare spital din judetul Botosani, potrivit Agerpres.

Ea a mai precizat ca unitatea spitaliceasca pe care o conduce functioneaza la capacitate maxima in ceea ce priveste cazurile COVID-19.

Spitalul Judetean de Urgenta ‘Mavromati’ dispune de 243 de paturi pentru bolnavii de COVID-19.

De curand, si conducerea Directiei de Sanatate Publica (DSP) Botosani a lansat un apel catre medicii de familie din judet, in special catre cei care isi desfasoara activitatea in centrele de permanenta, sa sprijine sistemul medical de urgenta in acest val al pandemiei de COVID-19.

Etichete: spitalul judetean botosani, medici de familie botosani, garzi la UPU pentru medicii de familie

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: