Spitalul Clinic Judetean Mures a fost desemnat Spitalul Anului 2022

19/12/2022
Spitalul Clinic Judetean Mures a fost desemnat Spitalul Anului 2022

Spitalul Clinic Judetean Mures a fost desemnat Spitalul Anului 2022

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-clinic-judetean-mures-a-fost-desemnat-spitalul-anului-2022/

Spitalul Clinic Judetean Mures a fost desemnat Spitalul Anului 2022, in cadrul competitiei Romanian Healthcare Awards, cu proiectul “Lucrari de constructii, reabilitare energetica si lucrari conexe la Sectia Oncologie”.

Aplicatiile celor 7 categorii ale competitiei din acest an au fost evaluate de 27 de membri ai juriului din Romania, Bulgaria, Franta, Republica Moldova, Norvegia, Belgia, Irlanda si Marea Britanie.

“Era nevoie de acest proiect, iar noi am reusit sa realizam o investitie de 30 de milioane de lei, care a inclus si construirea unui buncar si dotarea cu aparatura de inalta performanta pentru radioterapie. La aceasta idee au contribuit Ministerul Sanatatii si Consiliul Judetean Mures si am dovedit ca, acolo unde exista vointa, se pot realiza lucruri extraordinare. As vrea sa dedic acest premiu pacientilor care vor beneficia de tratament in aceasta clinica precum si intregului personal al Spitalului Clinic Judetean Mures care, chiar si in anii de pandemie, cand am fost nominalizat ca spital suport COVID, a reusit sa mute 3 sectii si sa construiasca ceea ce se numeste acum Sectia Clinica Oncologie Medicala si Radioterapie”, a declarat managerul Spitalului Clinic Judetean Mures, dr. Ovidiu Girbovan, potrivit unui comunicat de presa.

Alaturi de Spitalul Clinic Judetean Mures, pe lista finalistilor este Centrul Medical Transilvania, cu proiectul “Spitalul Transilvania”, Spitalul de Boli Cronice Smeeni, cu proiectul ”Spitalul Smeeni – Spitalul Comunitatii” si Spitalul Municipal Vatra Dornei, cu proiectul ”Cresterea capacitatii institutionale pentru dezvoltarea nationala coordonata a ingrijirilor paliative si ingrijirilor la domiciliu”.

Romanian Healthcare Awards este prima si cea mai ampla competitie cu juriu international dedicata medicilor, echipelor medicale si spitalelor din Romania, eveniment de recunoastere a inovatiei si a excelentei din domeniul sanatatii, care isi propune sa identifice si sa aprecieze exemplele de buna practica din sistemul medical romanesc, reusitele individuale si de echipa.

Etichete: spitalul clinic judetean mures, spitalul anului, romanian healthcare awards

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: