Spitalul ‘Bagdasar-Arseni’ din Capitala va avea o noua Unitate de Primiri Urgente

04/01/2021

Spitalul ‘Bagdasar-Arseni’ din Capitala va avea o noua Unitate de Primiri Urgente

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-bagdasar-arseni-din-capitala-va-avea-o-noua-unitate-de-primiri-urgente/

Spitalul ‘Bagdasar-Arseni’ din Capitala va avea, in curand, o noua Unitate de Primiri Urgente, potrivit anuntului facut de Daniel Baluta, primarul Sectorului 4.

“Servicii medicale demne de o tara europeana! In curand, Spitalul ‘Bagdasar-Arseni’ va avea o unitate de primiri urgente noua, dotata cu echipamente de ultima generatie, care ii va ajuta pe doctorii de la ‘Bagdasar’ sa ofere oamenilor in nevoie o interventie rapida si sigura. Aparatura medicala a fost adusa deja si urmeaza sa fie montata. In paralel, constructorii se ocupa de ultimele detalii si finisaje”, a postat Daniel Baluta pe pagina sa de Facebook.

Primaria Sectorului 4 anunta, anul trecut, ca va construi o noua Unitate de Primiri Urgente in curtea spitalului si ca aceasta va fi amenajata pe o suprafata de 1.236 mp, va avea un regim de inaltime S+P+2E si va fi conectata, printr-o pasarela suspendata, de corpul C al spitalului, la nivelul etajului 2.

Potrivit autoritatilor locale, noua structura va permite desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii a unei echipe medicale de peste 170 de cadre medicale, care in prezent profeseaza in conditii dificile.

Etichete: spitalul ‘bagdasar-arseni, upu bagdasar-arseni

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati