Spitale la capacitate maxima din cauza numarului crescut de cazuri Covid

18/06/2020
Spitale la capacitate maxima din cauza numarului crescut de cazuri Covid

Spitale la capacitate maxima din cauza numarului crescut de cazuri Covid

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitale-la-capacitate-maxima-din-cauza-numarului-crescut-de-cazuri-covid/

Numarul cazurilor de infectari cu noul coronavirus este in crestere, iar acest lucru se vede mai ales in functionarea spitalelor.

Institutul “Matei Bals” din Capitala este plin, toate cele 640 de locuri fiind ocupate.

Continut educational:

La Institutul “Victor Babes” sunt 450 de locuri, din care mai sunt libere 150. Conducerea unitatii sanitare se asteapta ca pana la finalul acestei saptamani sa fie ocupate toate locurile, pentru ca vin multi pacienti si, in plus, sunt preluati pacienti si de la alte spitale, asa cum este cazul Spitalului Colentina, care a fost declarat unitate COVID, dar care acum isi reface circuitele pentru a-si relua activitatea, potrivit Digi24.

Pana in prezent, in Romania au fost confirmate 23.080 de imbolnaviri cu noul coronvirus. Bilanult prezentat joi, anunta un numar nou de 320 de cazuri, iar cel anterior, prezentat miercuri, 345.

De altfel, spitalele din Vrancea au anuntat ca au ajuns aproape de capacitatea maxima, iar cazurile noi de Covid-19 ar putea fi redirectionate catre unitati medicale din judetele invecinate.

Tot joi, s-a anuntat ca numarul cazurilor internate la SJU Suceava a crescut de patru ori in ultimele 24 de ore.

Etichete: cazuri noi cornavirus, spitale pline pacienti covid, internare in spital

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: