Sectia de Pediatrie a Spitalului din Nehoiu se va inchide dupa ce singurul medic specialist se va pensiona

11/12/2018

Sectia de Pediatrie a Spitalului din Nehoiu se va inchide dupa ce singurul medic specialist se va pensiona

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sectia-de-pediatrie-a-spitalului-din-nehoiu-se-va-inchide-dupa-ce-singurul-medic-specialist-se-va-pensiona/

 

Sectia de Pediatrie a Spitalului Orasenesc Nehoiu va fi inchisa, incepand cu 14 decembrie, pentru ca singurul medic specialist de aici in varsta de 67 de ani, a anuntat ca se retrage.

Cu toate ca au fost organizate mai multe concursuri, doar 16 din cele 25 de posturi de medici specialisti si medici primari ale spitalului au fost ocupate, relateaza Agerpres.

Reprezentantul Spitalului Orasenesc Nehoiu a precizat ca activitatea Sectiei de Pediatrie va fi suspendata cel putin din 14 decembrie pana pe 31 decembrie, cat dureaza concediul de odihna al medicului pediatru pensionar.

Continut educational:

“Medicul Gabriela Angelescu are 67 de ani, este medic pediatru pensionar, dar are derogare sa mai profeseze la Spitalul din Nehoiu, unde nu exista niciun alt medic de specialitate la sectia pentru copii. Aceasta a anuntat ca inainte de sarbatori isi ia concediu, apoi se retrage”, a spus managerul unitatii spitalicest, dr. Sergiu Remisovschi, citat de sursa mentionata.

Potrivit sursei citate, pacientii vor fi redirectionati catre spitalul din Buzau, aflat la peste 70 de kilometri distanta, iar urgentele vor fi tratate de medicul de garda de la sectia Interne.

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: