Marius Sepi, secretar de stat la Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social

20/01/2017

Marius Sepi, secretar de stat la Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/secretar-de-stat-la-ministerul-consultarii-publice-si-dialogului-social/

MARIUS-SEPI

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Marius Sepi, fostul prim-vicepresedinte al Federatiei Sanitas,  in functia de secretar de stat la Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social.

Potrivit unei postari pe pagina de Facebook, Federatia SANITAS din Romania saluta numirea in functia de Secretar de Stat din cadrul Ministerului Consultarii Publice si Dialogului Social acestuia.

“Biroul Operativ al Federatiei SANITAS ii doreste succes colegului Marius Sepi in noua sa postura! Stim ca incepand de azi, Marius va imbraca haina oficiala si se va afla de cele mai multe ori de cealalta parte a mesei negocierilor, insa asa cum noi ii vom pastra intotdeauna usile deschise, suntem convinsi ca si el va avea permanent deschisa usa pentru cei carora le-a dedicat 17 ani din viata: membrii SANITAS”, scrie pe pagina de Facebook Sanitas.

 

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Interventie de urgenta care a salvat viata unei paciente cu Covid-19, la Iasi

Cojan (CNAS): Sistemul nostru de sanatate incepe sa se miste

Pacientii cu afectiuni cronice fac apel pentru actualizarea listei de medicamente compensate si gratuite

Nelu Tataru catre medicii tineri: Urmeaza o perioada frumoasa, in acealasi timp si grea, care o sa va aduca mari satisfactii profesionale

Studiu: Mutatiile virusului SARS-CoV-2 nu ii confera capacitatea de a se propaga mai rapid