Salariatii din Sanatate continua greva japoneza

08/10/2020
Salariatii din Sanatate continua greva japoneza

Salariatii din Sanatate continua greva japoneza

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/salariatii-din-sanatate-continua-greva-japoneza/

Salariatii din sanatate, asistenta sociala, directiile de sanatate publica, unitatile de asistenta medico-sociala, serviciile de ambulanta, medicina scolara vor continua protestul inceput in data de 7 octombrie, de Ziua Mondiala pentru Munca Decenta.

“Nu au intrerupt activitatea la locurile de munca, au continuat sa isi indeplineasca sarcinile zilnice chiar daca sunt, incontestabil, epuizati si lipsiti de orizont atat in ceea ce priveste imbunatatirea conditiilor de munca cat si acordarea tuturor drepturilor salariale in vigoare”, se precizeaza intr-un comunicat al Federatiei Sanitas.

Potrivit susrei citate, este vorba de peste 32.000 de membri SANITAS din peste 420 de institutii publice de sanatate si asistenta sociala din toate judetele tarii au declansat greva japoneza.

“Astazi si in zilele urmatoare, aproximativ acelasi numar de salariati din cele peste 420 de institutii publice din sanatate si asistenta sociala vor continua sa protesteze. De aceasta data suntem hotarati sa nu ne oprim pana cand vom obtine conditii decente de munca, deblocarea posturilor pentru cele doua sisteme si respectarea legislatiei cu caracter salarial”, mai scrie in comunicatuil Sanitas.

Etichete: protest cadre medicale, greva sanatate, greva japoneza sanitas

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: