S-a ales viitoarea conducere a SNMF | Votul actual a evidentiat ca se doreste o continuitate

24/10/2022
S-a ales viitoarea conducere a SNMF | Votul actual a evidentiat ca se doreste o continuitate

S-a ales viitoarea conducere a SNMF | Votul actual a evidentiat ca se doreste o continuitate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/s-a-ales-viitoarea-conducere-a-snmf-votul-actual-a-evidentiat-ca-se-doreste-o-continuitate/

In data de 21.10.2022, membrii delegati ai tuturor asociatiilor membre ale Asociatiei Societatea Nationala de Medicina Familiei/Medicina Generala (SNMF) au ales viitoarea conducere a SNMF.

„Votul actual a evidentiat ca se doreste o continuitate si, in acelasi timp, o dinamica noua a SNMF, orientata spre sustinerea dezvoltarii asociatiilor locale si promovarii recunoasterii rolului medicilor de familie, atat in echipa medicala, cat si in sistemul de sanatate din Romania.”, precizeaza noua conducere a SNMF.

Rezultatele finale in urma alegerilor:

Presedinte:

Dina Mergeani (Constanta)

Vicepresedinti:

Dr. Carmen-Adriana Dogaru (Dolj)
Dr. Gheorghe-Gindrovel Dumitra (Dolj)
Dr. Mihai-Sorin Iacob (Timis)
Dr. Razvan-Florentin Miftode (Iasi)
Dr. Ioana-Daciana Toma (Bucuresti-Ilfov)

Secretari:

Dr. Remus-Sebastian Sipos (Mures)
Dr. Csongor Toth (Arad)

Trezorier:

Dr. Mihaela Nastasa (Iasi)

Conducerea SNMF mai subliniaza ca „prin proiectele si parteneriatele dezvoltate pana in prezent, a facut ca specialitatea medicina de familie sa fie prezenta atat in perceptia publica, cat si in randul celorlalte specialitati.”

„Parteneriatele cu alte societati profesionale au adus recunoastere nationala si internationala, SNMF devenind o organizatie profesionala apreciata de publicul larg si respectata de autoritati. Efortul depus in acest sens de fiecare conducere a SNMF de pana acum va fi continuat, pentru a consolida si dezvolta cat mai mult profesionalismul fiecarei generatii de medici de familie. Astfel, SNMF asigura partenerii si colegii ca vor gasi in continuare sprijin permanent in noi.

Conducerea SNMF promoveaza o strategie clara in sprijinul tuturor medicilor de familie, atragerea de proiecte noi catre SNMF si, in acelasi timp, dezvoltarea specialitatii noastre pe plan profesional.”, a mai transmis noua conducere a Societatii, intr-un comunicat de presa remis Formare Medicala.

Etichete: SNMF, conducere SNMF, alegeri SNMF, asociatiei societatea nationala de medicina familiei/medicina generala

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: