RoNeuro Brain Days – Poate fi oprita imbatranirea prematura a creierului?

29/05/2015

RoNeuro Brain Days – Poate fi oprita imbatranirea prematura a creierului?

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/roneuro-brain-days-poate-fi-oprita-imbatranirea-prematura-a-creierului/

formarea cuvintelor in creierPoate fi oprita imbatranirea prematura a creierului? Care este varsta de la care creierul uman imbatraneste in mod natural? Poate fi creierul uman regenerat? Imbatranirea organismului tine de modul in care imbatraneste creierul?

Raspunsuri exista, iar rezultatele cercetarilor in domeniul neuroreabilitarii, precum si cele mai avansate standarde terapeutice, vor fi prezentate in cadrul unui eveniment de amploare RoNeuro Brain Days, care va gazdui a cincea editie a Cursului European de Neuroreabilitare ce se desfasoara in perioada 1-4 Iunie 2015, la Cluj-Napoca, Amfiteatrul “Gheorghe Marinescu” al Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”.

Subiectele cele mai importante, insotite de declaratiile unor apreciati specialisti in domeniu vor fi prezentate intr-o conferinta de presa, luni, 1 iunie 2015, orele 11.45, la sediul Centrului de Cercetare si Diagnostic al Bolilor Neurologice „RoNeuro” din str. Mircea Eliade, nr. 37, Cluj Napoca.

La eveniment va participa presedintele SSNN si SNR, prof. dr. Dafin Muresanu caruia i se vor alatura secretarul general al EFNRS si WFNR, prof. dr. Volker Homberg si decanul Facultatii de Medicina al UMF „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, prof.dr. Anca Buzoianu. Cu aceasta ocazie va fi prezentat , in premiera, cel mai mare studiu retrospectiv pe traumatismele cranio-cerebrale prin care s-a demonstrat ca suplimentarea tratamentului pentru pacientii cu leziuni traumatice (TBI-traumatic brain injury) conduce cu siguranta la imbunatatirea substantiala a conditiilor de viata.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: