ROHO 2016, un eveniment cu sute de specialisti si speakeri internationali

05/09/2016

ROHO 2016, un eveniment cu sute de specialisti si speakeri internationali

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/roho-2016-conventia-romana-a-spitalelor-un-eveniment-dedicat-calitatii-actului-medical-2/

roho_logoROHO 2016 se va desfasura in perioada 19 – 20 Octombrie, la Bucuresti, si va reuni la un loc specialisti si speakeri internationali din mai multe tari, iar in auditoriu vor fi peste 300 de medici, lideri din sanatate si ai principalelor specialitati medicale, directori medicali si sefi de sectii clinice, funizori de solutii si de tehnologii.
Programul ROHO 2016 este structurat in patru sesiuni plenare, doua sesiuni specializate: Cardiologie si Medicina de Urgenta si doua dezbateri internationale: Investitii in Sanatate si Public – Privat.

Prof. Dr. Guido Adler, despre managementul calitatii si al riscului.   Studiu de caz: Spitalul Universitar Heidelberg

Spitalul Universitar Heidelberg, cu cele 44 de clinici specializate, impreuna cu Facultatea sa de Medicina, este unul dintre cele mai importante centre medicale din Europa.

In 2015 am avut 66000 de pacienti spitalizati si 1,3 milioane in ambulatoriu.

Voi oferi o imagine de ansamblu asupra celor trei obiective principale ale noastre: ingrijire medicala optima pentru pacienti, stiinta pentru pacienti si impartasirea de cunostinte medicale in cadrul Spitalului Universitar Heidelberg.

Voi pune in special accent pe eforturile depuse si progresele inregistrate in managementul calitatii si al riscului. Minimizarea riscurilor, protectia pacientilor si a personalului medical, cu o valoare reala si cu posibile pierderi financiare, reprezinta provocari majore pentru managementul spitalului”.

ROHO 2016 – Romanian Hospital Convention 2016 reprezinta o mare oportunitate de a impartasi idei si de a discuta astfel de subiecte cu directorii medicali si cu liderii din sanatate”

ROHO 2016 este organizat de BORO PR & Communication, cu participarea Colegiul Medicilor din Romania, European Health Management Association si Healthcare Infection Society.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: