Repertoar de simptome

11/06/2015

Repertoar de simptome

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/repertoar-de-simptome/

coperta repertoar de simptomeTitlu: “Repertoar de simptome”

Pret: 45.43 RON * (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: O carte esentiala pentru toti medicii de familie, dar si pentru studentii la medicina si asistentii medicali, recomandata de Societatea Nationala de Medicina Familiei.

 Viata ar fi mult mai simpla pentru medicul de familie daca pacientul s-ar prezenta cu diagnosticul deja stabilit. Din nefericire, lucrurile nu se intampla asa: pacientii vin la medic cu simptome adeseori descrise foarte vag, uneori multiple si ocazional obscure; si este greu pentru medic sa creeze o oarecare ordine intr-un asemenea haos.

Scrisa de doi medici generalisti, aceasta carte analizeaza peste 100 de simptome intalnite frecvent in practica medicala curenta, pentru fiecare fiind descrise manifestarile clinice, diagnosticul diferential si posibilele investigatii.

Este o carte esentiala pentru toti medicii de familie, dar si pentru studentii la medicina si asistentii medicali.

“Este singura carte pe care as vrea sa o am in cabinetul de consultatie.” London Calling

“In aceasta carte, medicina de familie se face asa cum trebuie, pornind de la simptomele cu care pacientul vine la medic, parcurgand examenul clinic, stabilind un diagnostic prezumptiv, trecand treptat prin logica unui diagnostic diferential curat si documentat, sprijinit de cele mai frecvente explorari aflate la indemana medicului si a pacientului sau. In plus – numeroase mesaje cheie, mici picanterii izvorate din experienta, trimiteri tintite plus mici „dojeni“ de dascali care pricep totul despre invataceii lor, un index clar si o insiruire corecta, cinstita a principalelor motive pentru care pacientul vine in cabinet. Din fericire, acum avem editia noastra in limba romana, de tinut neaparat pe birou, la indemana.” Dr. Sandra Adalgiza Alexiu, medic primar MF, instructor formator.

Recomandata de Societatea Nationala de Medicina Familiei

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link:  http://www.all.ro/carte/repertoar-de-simptome.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

 

Autor: Anca Rusen

2 Comentarii

  1. stancuioanacarmen says:

    Doresc aceasta carte, repertoar de simptome

  2. Cacic Tania says:

    Repertoar de simptome .Doresc aceasta carte.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: