Raed Arafat a facut apel la vaccinare: Nu stiu ce poate gandi sau simti un parinte care nu-si vaccineaza copilul

19/12/2016

Raed Arafat a facut apel la vaccinare: Nu stiu ce poate gandi sau simti un parinte care nu-si vaccineaza copilul

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/raed-arafat-a-facut-apel-la-vaccinare-nu-stiu-ce-poate-gandi-sau-simti-un-parinte-care-nu-si-vaccineaza-copilul/

vaccin1Secretarul de stat Raed Arafat a făcut un apel la parinti sa isi vaccineze copiii si a atras atentia ca o boală precum poliomielita, care a fost eradicata, a reaparut. Aceasta situatie se datoreaza in mare parte miscarii antivaccinare.

Am urmarit inversunarea cu care unele persoane publice fac reclama anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic sa iau o pozitie clara fundamentata pe ce am invatat si pe ce am vazut pe parcursul anilor. Este incredibil, si chiar extrem de periculos, pentru ca unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice!“, a scris Arafat intr-o postare pe pagina lui de Facebook.

Raed Arafat a mai adagat ca cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorita campaniilor de vaccinare.

Poliomielita este una dintre bolile erdicate datorita vaccinarii si care a inceput sa re-apara din cauza refuzului unor parinti de a-si vaccina copiii lor! Nu stiu ce poate gandi sau simti un parinte care nu-si vaccineaza copilul cand o sa vada copilul sau mutilat pe viata sau cand o sa-si piarda copilul din cauza unei boli impotriva careia acesta nu a fost vaccinat. Respect parerile altora, insa cand o persoana publica face reclama impotriva vaccinarii trebuie sa vina cu probe stiintifice incontestabile. La acest moment singurele probe incontestabile sunt cele in favoarea vaccinarii si nu cele impotriva!”, a mai precizat Arafat pe pagina lui de Facebook.

In finalul postarii, el a postat si un link in care se zic “multe adevaruri despre vaccinare” si indeamna parintii sa-l vizoneze:

Nu cred ca toate statele conspira impotriva cetatenilor lor si nici statul Roman nu conspira impotriva Romanilor si a copiiilor lor! Va rog si va indemn sa va documentati bine inainte de a condamna copilul D-voastra si alti copii cu el la moarte sau la mutilare pe viata!

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: