Propunere de incheiere a unui memorandum de colaborare intre Ministerul Sanatatii din Romania si cel din Austria

10/09/2018


Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, s-a intalnit luni, la Viena, cu omologul austriac, Beate Hartinger – Klein, ocazie cu care oficialul roman a propus incheierea unui memorandum de colaborare intre cele doua tari.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Spondilita anchilozanta

“Multi pacienti romani acceseaza serviciile medicale din Austria. La nivelul celor doua tari am avut decontari in acest sens, dar, din pacate, acestea s-au datorat unor relatii personale. Propunem partii austriece incheierea unui memorandum de colaborare pe termen lung”, a declarat ministrul Sorina Pintea intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei mentionate, cei doi oficiali au discutat despre procesul de preluare a presedintiei Consiliului UE de catre Romania de la Austria, dar si despre coordonarea si preluarea dosarelor tematice din timpul presedintiei austriece, precum si despre temele prioritare ale Romaniei, dupa preluarea mandatului.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

14 decese din cauza gripei/ Pintea: Rata de vaccinare este foarte mica

Comunicat cu privire la proiectul de Ordonanta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul sanatatii propus de ANMCS

Specialistii au anuntat debutul sezonului gripal

31 de cazuri de gripa in judetul Olt/ DSP a cerut inca 5000 de doze de vaccin antigripal

DSP Tulcea solicita suplimentarea dozelor de vaccin antigripal