Proiect: Rambursarea TVA-ului in cazul organizatiilor care sprijina sectorul medical

28/04/2022

Proiect: Rambursarea TVA-ului in cazul organizatiilor care sprijina sectorul medical

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/proiect-rambursarea-tva-ului-in-cazul-organizatiilor-care-sprijina-sectorul-medical/

Liderul deputatilor PSD, liderul Grupului PSD din Camera Deputatilor, Alfred Simonis, a anuntat ca a depus la Parlament un proiect de lege prin care organizatiile private care sprijina sectorul medical vor avea posibilitatea de rambursare a TVA-ului pe care il platesc pentru materialele si echipamentele pe care le cumpara.

“Am depus la Parlament un proiect de lege prin care toate organizatiile private care sprijina sectorul medical sa aiba posibilitatea de rambursare a TVA-ului pe care il platesc pentru materialele si echipamentele pe care le cumpara.
Iar banii astfel obtinuti sa poata fi investiti in continuare in proiectele de construire de spitale, dotarea maternitatilor sau modernizarea sectiilor din diferite unitati medicale.” scrie intr-un mesaj semnat de Alfred Simion pe pagina de Facebook a PSD.

Potrivit acestuia, “este un gest normal si firesc pe care statul trebuie sa-l faca fata de cei care de ani de zile se implica benevol pentru a ajuta.”

Etichete: TVA, rambursare TVA, organziatii private care ajuta sectorul medical

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: