“Programul de stagii de practica in terapie intensiva si de consiliere profesionala pentru studenti la medicina”

21/09/2015

“Programul de stagii de practica in terapie intensiva si de consiliere profesionala pentru studenti la medicina”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/programul-de-stagii-de-practica-in-terapie-intensiva-si-de-consiliere-profesionala-pentru-studenti-la-medicina/

medicina-de-urgenta75 de tineri au absolvit “Programul de stagii de practica in terapie intensiva si de consiliere profesionala pentru studenti la medicina”.

Program de stagii de practica in terapie intensiva si de consiliere profesionala pentru studenti la medicina, aflat in plina desfasurare in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta “Sf. Pantelimon” Bucuresti, ofera grupului tinta informatii si sfaturi avizate, atat de necesare in cristalizarea aspiratiilor profesionale.

Prima grupa, constituita din 75 tineri medicinisti, a sustinut deja examenul final care, pe langa bursa in valoare de 900 lei, a adus suplimentar, pentru zece cei mai buni studenti, un stagiu de pregatire practica in cadrul Spitalului Bichat Claude Bernard, din Paris.

Activitatile prevazute s-au desfasurat conform graficului, iar asteptarile studentilor au fost mult depasite, acestia avand posibilitatea de a acumula si de a intelege cunostintele teoretice, de a le proba practic, in fata cazurilor medicale prezentate de catre tutori.

Astfel, proiectul isi extinde aria grupului tinta, deoarece pe langa beneficiarii directi, viitori pacienti ai acestor tineri studenti la medicina vor avea posibilitatea de a fi diagnosticati si tratati de tineri medici care au avut oportunitatea de interactiona si cu alte sisteme sanitare europene.

Studentii participanti la stagii, practic, au avut posibilitatea de a intelege ca medicina este o specialitate in continua schimbare si deschidere.

Proiectul “Program de stagii de practica in terapie intensiva si de consiliere profesionala pentru studenti la medicina” este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, si are ca obiectiv principal cresterea gradului de ocupare si cresterea adaptabilitatii la primul loc de munca relevant pentru 150 de studenti la medicina.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: