Primul medic decedat din cauza infectiei cu Covid-19, in Romania

22/04/2020
Primul medic decedat din cauza infectiei cu Covid-19, in Romania

Primul medic decedat din cauza infectiei cu Covid-19, in Romania

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/primul-medic-decedat-din-cauza-infectiei-cu-covid-19-in-romania/

Ministerul Sanatatii a confirmat, miercuri, decesul primului medic roman din cauza infectiei cu noul coronavirus Covid-19.

Medicul in varsta de 62 de ani era din Constanta si avea specialitatea medicina interna. El a lucrat pana in data de 6 aprilie 2020 in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Constanta cand a demisionat, exact cu o zi inainte sa fie confirmat cu Covid-19.

“In data de 7 aprilie a debutat simptomatologia COVID 19, iar in data de 8 aprilie 2020 a fost internat in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta, acolo unde a si fost confirmat pozitiv in aceeasi zi. In 11 aprilie 2020, dupa ce stare de sanatate s – a agravat, a fost transferat la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals unde a decedat in data de 21 aprilie 2020.”, a transmis, miercuri, Ministerul Sanatatii.

Potrivit oficialilor, in prezent, in Romania, peste 1000 de cadre medicale s-au imbolnavit, iar alte sase au decedat.

Etichete: cadre medicale coronavirus, personal medical covid-19, deces medic coronavirus, medic constanta deces covid-19

autor

Autor: Adriana Pavel

3 Comentarii

  1. Răchieriu Tiberiu says:

    Mai avea și alte boli doamna doctor din Constanța?

  2. Liana says:

    E al doilea ca a murit si un mf din Constanta dar nu se pune nu -i asa? ..e doar un biet medic de familie ce conteaza?!!!!!

  3. Ungvari Daniela Daniela Sabina says:

    Dumnezeu sa il odihneasca.Nu trebuia sa se intample.Ar trebui ca cineva sa dea socoteala pentru acest deces ca si pentru decesele celor implicati in linia intai.Au fost cu mainile goale desi se stia ce avea sa vina inca din ianuarie.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: