Primavara Dermatologica Ieseana – un eveniment cu participare internationala

09/04/2013

Primavara Dermatologica Ieseana – un eveniment cu participare internationala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/primavara-dermatologica-ieseana-un-eveniment-cu-participare-internationala/

afis primavara-dermatologica-ieseanaIn perioada 18-22 aprilie a.c. manifestarea interdisciplinara “Primavara Dermatologica Ieseana“, aflata la cea de-a doua editie, va reuni la Iasi sute de medici cu diferite specialitati (inclusiv stomatologie), farmacisti, asistenti medicali si de farmacie.

Evenimentul este organizat de  Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi prin conf. dr. Daciana Elena Branisteanu, presedintele Comitetului de Organizare si prof. dr. Vasile Astarastoae, presedintele Comitetului de Onoare, compania de comunicare medico-sociala Houston NPA si Colegiul Medicilor Iasi.

Partenerii oficiali ai manifestarii sunt: Societatea Romana de Pediatrie, Societatea Romana de Alergologie si Imunologie Clinica, Colegiul Medicilor din Romania, Societatea Romana de Medicina Interna, Societatea Romana de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala, Spitalul Clinic Judetean de Urgente “Sf. Spiridon” Iasi.

Valoarea taxei de participare este de 200 de lei (pentru medici si farmacisti), respectiv 120 de lei (pentru medici pensionari, medici rezidenti, asistenti medicali si de farmacie) si acopera accesul la lucrarile conferintei, mapa pentru participanti si creditele EMC/EFC. Pentru informatii detaliate despre program si pentru inscrieri online, puteti accesa site-ul www.primaderma.ro. Inscrierile se fac si prin telefon: 021-317.09.43 sau prin mail:  daniela.rajnoveanu@houston.ro.

Un program stiintific de calitate, sustinut de lectori de elita

 

Pe agenda manifestarii se afla o serie de subiecte de actualitate din sfera patologiei dermatologice de granita. Caracterul interdisciplinar al evenimentului va fi asigurat de peste 55 de lectori de elita reprezentand centre universitare din tara (Iasi, Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara, Craiova, Brasov) si din strainatate: (Universitatea din Modena, Italia; Universitatea din Freiburg, Germania; Universitatea de Medicina Charité din Berlin, Germania). Printre invitatii de peste hotare se afla Prof. Dr. Giovanni Pellacani (Italia), Prof. Dr. Cassian Sitaru (Germania), Dr. Caterina Longo (Italia), Dr. Francesca Larese Filon (Italia), Dr. Elena Ardelean (Germania) si Dr. Marie Vranceanu (Italia).

Programul stiintific va scoate in evidenta relatiile dintre dermatologie, pe de o parte, si alergologie, imunologie, pediatrie, neonatologie, ortopedie, oftalmologie, chirurgie vasculara, chirurgie plastica, reconstructiva si estetica, medicina dentara, boli infectioase, medicina interna, oncologie, fiziopatologie, ginecologie, nutritie, biologie celulara si moleculara, anatomie patologica, pe de alta parte.

Primavara Dermatologica Ieseana” va fi organizata sub forma unei succesiuni de workshop-uri, prelegeri si cursuri si va fi creditata EMC si EFC, astfel: 27 de puncte EMC pentru medici, 30 de puncte EFC pentru farmacisti si 15 puncte EMC pentru asistenti medicali si de farmacie.

 

Material realizat de Houston NPA

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: