Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire a Ioanei Mihaila in functia de ministru al Sanatatii

21/04/2021

Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire a Ioanei Mihaila in functia de ministru al Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/presedintele-iohannis-a-semnat-decretul-de-numire-a-ioanei-mihaila-in-functia-de-ministru-al-sanatatii/

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 21 aprilie 2021, decretul de numire a Ioanei Mihaila in functia de ministru al Sanatatii.
Ceremonia de depunere a juramantului de investitura va avea loc astazi, ora 18:15, la Palatul Cotroceni, potrivit unui anunt facut de Administratia Prezidentiala.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 6 EMC:

Managementul hipotiroidismului

“Prioritatea mea va fi rezolvarea crizei sanitare prin masuri concrete care sa vina in sprijinul spitalelor. Sunt medic si cunosc indeaproape care este situatia din spitale si cu ce se confrunta colegii mei de mai bine de un an. Au nevoie de solutii ferme si clare si asta imi propun sa fac, alaturi de colegii mei din minister – sa venim in ajutorul lor, iar tot ce a fost facut bun pana acum va fi continuat. Raman consecventa angajamentelor pe care mi le-am asumat ca secretar de stat in Ministerul Sanatatii: refacerea infrastructurii de sanatate, sprijinirea segmentului ambulatoriu si a medicinei de familie, precum si alocarea finantarilor pe criterii obiective. Depolitizarea sistemului de sanatate va fi un punct esential al mandatului meu”, a declarat Ioana Mihaila, citata in comunicat de presa.

Ioana Mihaila este de profesie medic endocrinolog si a fost numita in functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii la inceputul anului 2021.

Etichete: ioana mihaila, ministrul sanatatii, klaus iohannis

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: