Presedintele CNCAV: Revenirea la normalitate este mai degraba o certitudine decat o simpla speranta

10/05/2021

Presedintele CNCAV: Revenirea la normalitate este mai degraba o certitudine decat o simpla speranta

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/presedintele-cncav-revenirea-la-normalitate-este-mai-degraba-o-certitudine-decat-o-simpla-speranta/

Revenirea la normalitate este mai degraba o certitudine decat o simpla speranta, a declarat luni, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita.

El a subliniat ca din punct de vedere al evolutiei pandemiei, lucrurile stau cat se poate de bine si ca prin vaccinare poate fi consolidata evolutia favorabila.

“Cred ca nu trebuie sa vorbim in cifre, este important ca orice persoana care se vaccineaza sa intelegem ca este o persoana protejata, o persoana care, la randul ei, protejeaza pe cei din jur. Acesta este mesajul, nu trebuie sa ne propunem o tinta, trebuie sa asiguram vaccinarea cat mai multor persoane intr-un timp cat mai scurt pentru a avea o sansa cat se poate de reala de a reveni la normalitate, pentru ca revenirea la normalitate, din opinia noastra, este mai degraba o certitudine decat o simpla speranta si vedem ca, din punct de vedere al evolutiei epidemiei, lucrurile stau cat se poate de bine. Speram sa consolidam aceasta evolutie favorabila si prin vaccinare putem asigura aceasta consolidare si predictibilitatea pe termen lung tocmai pentru a nu reveni intr-o perioada cu foarte multe restrictii”, a declarat Valeriu Gheorghita, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, intrebat despre faptul ca sunt si medici care ezita sa se vaccineze, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare a raspuns ca exista peste tot ezitare, insa doar imunizarea poate asigura protectie.

Etichete: revenirea la normalitate pandemie, vaccinare impotriva covid-19, valeriu gheorghita

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Conf. Dr. Adrian Bighea: Pacientii care au nevoie de recuperare medicala se tem sa vina la spital

Creatorii vaccinului anti-Covid BioNtech /Pfizer, distinsi cu un prestigios premiu

Inspectorii sanitari vor verifica, zilnic, numărul paturilor ATI pentru pacientii Covid

Conditii de participare la Loteria de vaccinare | Premii in valoare de 15.000.000 lei

Dr. G. Dumitra: Nu exista argument impotriva vaccinarii simultane anti-Covid cu alt vaccin