Prefectul de Arges: 32 de copii cu scaune diareice, din care 28 la Spitalul de Pediatrie

25/02/2016

Prefectul de Arges: 32 de copii cu scaune diareice, din care 28 la Spitalul de Pediatrie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/prefectul-de-arges-32-de-copii-cu-scaune-diareice-din-care-28-la-spitalul-de-pediatrie/

copii-nascuti-prematur-incubator32 de copii cu scaune diareice sunt internati in spitalele din judet, din care 28 la Spitalul de Pediatrie Pitesti.

Prefectul judetului Arges a afirmat ca institutia pe care o conduce va da zilnic comunicate cu privire la situatia acestor copii.

“Avand in vedere ca nu exista o comunicare buna din partea DSP si a Spitalului de Pediatrie cu privire la situatia copiilor internati in Arges, cat si in Bucuresti, incepand de maine Institutia Prefectului va da comunicate de presa zilnic cu privire la situatia copiilor internati la Spitalul de Pediatrie si la celelalte spitale in Arges. In acest moment, mai sunt internati un numar de 32 de copii cu scaune diareice, din care 28 la Spitalul de Pediatrie. Ceea ce este imbucurator — in ultimele 24 de ore fiind internat la acest spital un singur copil”, a spus prefectul Cristian Soare, intr-o conferinta de presa.

Prefectul Soare a solicitat demisia conducerii Spitalului de Pediatrie Pitesti si a sefei Directiei de Sanatate Publica Arges pentru proasta gestionare a crizei bebelusilor cu sindrom sindrom hemolitic-uremic.

Intre timp, inca un bebelus cu suspiciuni de sindrom hemolitic-uremic urmeaza sa fie transferat  de la Spitalul Municipal Campulung Muscel la Spitalul “Marie Curie” din Bucuresti.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: