Prefectul Capitalei: Tinta este sa ajungem la 20.000 de vaccinari pe zi

14/05/2021
Prefectul Capitalei: Tinta este sa ajungem la 20.000 de vaccinari pe zi

Prefectul Capitalei: Tinta este sa ajungem la 20.000 de vaccinari pe zi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/prefectul-capitalei-tinta-este-sa-ajungem-la-20-000-de-vaccinari-pe-zi/

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, spune ca se doreste sa se ajunga la 20.000 de bucuresteni vaccinati zilnic impotriva COVID-19, fata de circa 15.000 in prezent.

“Am urmarit in ultima perioada care este ritmul de vaccinare si avem un plafon undeva la 14.000 – 15.000 si tinta este sa ajungem la 20.000 de vaccinari pe zi. Deja, astazi, am atins un milion de oameni vaccinati in Bucuresti cu cel putin o doza si este un prag psihologic foarte important”, a scrie Alin Stoica pe Facebook.

In Capitala, a fost inaugurat celui de-al doilea centru drive-thru de imunizare din Bucuresti, situat in parcarea Metro Militari. Primula fost deschis in Piata Constitutiei.

Potrivit Agerpres, medicul coordonator al centrului de vaccinare din parcarea Metro Militari, Bogdan Furtuna, a mentionat ca in aceasta locatie, unde se administreaza ser anti-COVID de la Pfizer BioNTech, sunt opt medici, 16 asistenti medicali si 20 de registratori. 

Etichete: vaccinare anti-covid capitala, centru drive-thru de vaccinare bucuresti

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: