Stiri medicale

Practica medicala in strainatate

Data ultimei actualizari: 15/11/2012

Colegiul Medicilor din Romania(CMR) pune la dispozitia medicilor interesati sa profeseze in strainatate actele necesare acestui lucru. Conform informatiilor postate pe site-ul CMR, medicii au nevoie de urmatoarele acte:

•Daca medicul in cauza este membru al Colegiului Medicilor din Romania i se va elibera un Certificat Profesional Curent de catre Colegiul Medicilor teritorial unde medicul este inscris.

• Daca medicul in cauza nu este membru al Colegiului Medicilor din Romania, i se va elibera o adeverinta, prin care se va certifica faptul ca nu este membru CMR. Pentru eliberarea adeverintei este necesara depunerea urmatoarelor documente:
– cerere tip
– copie legalizata diploma de licenta.
– copie legalizata acte de identitate (carte de identitate/pasaport)- pentru cetatenii romani
– traducere legalizata acte de identitate (carte de identitate/pasaport) – pentru cetatenii straini
– declaratie pe proprie raspundere prin care se certifica faptul ca am fost/ nu am fost membru al Colegiului Medicilor din Romania si ca am practicat/ nu am practicat medicina pe teritoriul Romaniei.Documentele vor fi depuse la sediul Colegiului Medicilor din Romania, sau  trimise prin posta/curierat cu confirmare la adresa:

Colegiul Medicilor din Romania
Bulevardul Timisoara nr. 15, cod postal 061303
Sector 6, Bucuresti , Romania
In atenția Dept Avizari-Acreditari.

Toate formularele de avizare se pot descarca de pe site-ul CMR – www.cmr.ro

 

Stire realizata de Echipa FormareMedicala.ro

 

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.