Pozitia CMR privind vaccinarea

22/04/2016

Pozitia CMR privind vaccinarea

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/pozitia-cmr-privind-vaccinarea/

CMRCa urmare a unor sesizari primite de la populatie, Biroul Executiv al Colegiului Medicilor din Romania face urmatoarele precizari fata de afirmatia conform careia vaccinarea ar produce autism, informatie aparuta si in “Dictionarul Medical Ilustrat de la A la Z” (acolo unde apare si informatia ca editarea acestui dictionar este un “proiect apreciat de Colegiul Medicilor din Romania”):

1.    Colegiul Medicilor din Romania a incurajat si incurajeaza elaborarea de proiecte cu caracter de informare a populatiei.

2.    Colegiul Medicilor din Romania nu isi insuseste continutul materialelor din dictionar.

3.    Colegiul Medicilor din Romania nu a participat la elaborarea si nici nu a verificat valoarea stiintifica a materialelor din respectivul dictionar.

4.    Colegiul Medicilor din Romania este parte la elaborarea Programului National de Vaccinare, lucrare care se elaboreaza conform celor mai bune dovezi medicale existente in prezent.

5.    Colegiul Medicilor din Romania este parte activa la elaborarea legii vaccinarii si in campaniile pro-vaccinare care se desfasoara conform recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

 

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. dr.Olariu Dorin says:

    Autism?O timpenie mai mare nu se poate spune.Daca exista vaccin antipolio la virsta cind eram copil nu as fi suferit de aceasta boala care lasa sechele pe viata

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: