Posturi de medici si farmacisti scoase la concurs, la Spitalul Judetean de Urgenta Botosani

11/08/2022
Posturi de medici si farmacisti scoase la concurs, la Spitalul Judetean de Urgenta Botosani

Posturi de medici si farmacisti scoase la concurs, la Spitalul Judetean de Urgenta Botosani

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/posturi-de-medici-si-farmacisti-scoase-la-concurs-la-spitalul-judetean-de-urgenta-botosani/

La Spitalul Judetean de Urgenta „Mavromati” Botosani s-au scos la concurs sase posturi de medici si doua de farmacisti.

„Spitalul Judetean are nevoie de specialisti, de medici tineri care sa aduca plusvaloare sistemului sanitar botosanean. In ultimii doi ani au fost angajati peste 30 de specialisti in sanatate, medici, biologi, farmacisti. Continuam campania de recrutare, pentru ca, pe langa o baza materiala la standardele vremurilor pe care le traim, avem nevoie si de resursa umana valoroasa, care sa se puna in slujba pacientilor botosaneni. Incercam sa recuperam ceea ce nu s-a facut in ultimii ani”, a declarat Doina Federovici, presedintele Consiliului Judetean Botosani, potrivit unui comunicat de presa.

Pentru patru dintre cele sase posturi de medici scoase la concurs si unul dintre posturile de farmacist, se pot inscrie specialisti confirmati in specialitate, respectiv farmacisti cu drept de libera practica. Este vorba de specializarile: medicina de urgenta (Pediatrie), medicina fizica si recuperare (Balneofizioterapie – Pediatrie), Interne (doua posturi pentru Sectia Saveni).

De asemenea, la concursul pentru un post de farmacist si doua posturi de medici – unul in specialitatea neurologie pediatrica si unul pentru Pediatrie Darabani – se pot inscrie si rezidenti in ultimul an de pregatire in specialitate.

„Facem eforturi pentru a aduce medici in toate sectiile Spitalului Judetean, fie ca sunt in Botosani, fie ca sunt in judet la Saveni sau Darabani. Cele doua sectii exterioare pot degreva din activitatea din Botosani, prin rezolvarea cazurilor de complexitate mai redusa local. La toate solicitarile Spitalului privind aprobarea scoaterii la concurs a posturilor de medici am raspuns pozitiv si vom continua pe aceasta linie, de a atrage tineri specialisti la Botosani”, a mai spus Doina Federovici, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Medicii interesati se pot inscrie la concurs pana pe data de 24 august, ora 15:30.

Etichete: posturi de medici, posturi de farmacisti, spitalul judetean de urgenta botosani

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: