Policlinica de la Institutului National Parhon, redeschisa in 16 martie 2015

13/03/2015

Policlinica de la Institutului National Parhon, redeschisa in 16 martie 2015

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/policlinica-de-la-institutului-national-parhon-redeschisa-16-martie-2015/

Institutul_de_Endocrinologie_C.I.ParhonLuni, 16 martie 2015, orele 9.30, Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, va oficia, la sediul Institutului National de Endocrinologie “C.I. Parhon”, redeschiderea Policlinicii.

Ambulatoriul de la Institutul Parhon a trecut prin lucrari de consolidare, modernizare, recompartimentare, mansardare si reconfigurare a spatiilor, iar acum a fost acestui corp de cladire, a fost redata circuitului functional al spitalului.

 Intreaga investitie a institutiei medicale a fost finantata de la bugetul de stat, prin Ministerul Sanatatii si din venituri proprii, fiind in valoare de aproximativ 1670000 ron.

In structura Policlinicii sunt cuprinse cabinete de endocrinologie, cardiologie, ginecologie, oftalmologie, imagistica si andrologie care sa asigure servicii medicale specifice Ambulatoriului spitalului.

“Competenta recunoscuta a echipei medicale din Institutul Parhon si dotarea cu aparatura moderna de profil vor reprezinta garantia unui act medical performant”, scrie intr-un comunicat emis de Ministerul Sanatatii.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

SRI: Nivel scazut de securitate cibernetica a spitalelor din Romania

Medicii sunt pregatiti pentru valul patru (Prefectul Capitalei)

Noile reglementari in modul de acordare a concediilor medicale, in vigoare din 1 august 2021

CDC: Varianta Delta a SARS-CoV-2, la fel de contagioasa ca varicela

Pfizer: A treia doza de vaccin produce de 5 ori mai multi anticorpi impotriva variantei Delta