Stiri medicale

Policlinica de la Institutului National Parhon, redeschisa in 16 martie 2015

Data ultimei actualizari: 13/03/2015

Institutul_de_Endocrinologie_C.I.ParhonLuni, 16 martie 2015, orele 9.30, Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, va oficia, la sediul Institutului National de Endocrinologie “C.I. Parhon”, redeschiderea Policlinicii.

Ambulatoriul de la Institutul Parhon a trecut prin lucrari de consolidare, modernizare, recompartimentare, mansardare si reconfigurare a spatiilor, iar acum a fost acestui corp de cladire, a fost redata circuitului functional al spitalului.

 Intreaga investitie a institutiei medicale a fost finantata de la bugetul de stat, prin Ministerul Sanatatii si din venituri proprii, fiind in valoare de aproximativ 1670000 ron.

In structura Policlinicii sunt cuprinse cabinete de endocrinologie, cardiologie, ginecologie, oftalmologie, imagistica si andrologie care sa asigure servicii medicale specifice Ambulatoriului spitalului.

“Competenta recunoscuta a echipei medicale din Institutul Parhon si dotarea cu aparatura moderna de profil vor reprezinta garantia unui act medical performant”, scrie intr-un comunicat emis de Ministerul Sanatatii.

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.