Platforma de programare pentru vaccinarea anti-Covid ar urma sa fie modificata

22/03/2021
Platforma de programare pentru vaccinarea anti-Covid ar urma sa fie modificata

Platforma de programare pentru vaccinarea anti-Covid ar urma sa fie modificata

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/platforma-de-programare-pentru-vaccinarea-anti-covid-ar-urma-sa-fie-modificata/

Platforma de programare pentru vaccinarea anti-Covid ar urma sa fie modificata, potrivit coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita.

“Sunt cateva elemente esentiale care vor fi schimbate la platforma de programare. Primul aspect care urmeaza sa fie disponibil este estimarea timpului probabil al vaccinarii, perioada, intervalul de timp in care persoana care se inscrie pe lista de asteptare va putea fi vaccinata efectiv. Al doilea lucru, incercam sa transparentizam tipul de vaccin din respectivul centru de vaccinare, pentru ca o persoana care sta poate 30 de zile pe lista de asteptare, ajunge sa se programeze intr-un centru si isi da seama ca nu vrea sa se vaccineze cu acel vaccin, ceea ce pentru noi nu ar trebui sa se intample”, a declarat Valeriu Gheorghita la Digi24.

Potrivit medicului, este firesc ca omul sa stie de la inceput pe ce lista de asteptare se programeaza si pentru ce tip de vaccin. El a mai adaugat ca estimarea timpului pana la vaccinarea efectiva au rma sa fie operationalizata =, cel mai probabil in prima parte a lunii aprilie.

“Pana pe 13 aprilie vom deschide peste 350 de cabinete pentru Pfizer. O alta schimbare importanta – in prima parte a lunii aprilie vom creste numarul de persoane programate pe cabinet de la 60 la 90, deci practic o sa creasca cu 50% capacitatea de vaccinare in centrele de vaccinare”, a mai spus Valeriu Gheorghita la Digi24.

Etichete: platforma de vaccinare, programare vaccinare anti-covid, valeriu gheorghita

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: