Plangere penala impotriva persoanelor care au folosit insemnele institutiei pe pliantele anti-vaccinare

12/09/2018

Plangere penala impotriva persoanelor care au folosit insemnele institutiei pe pliantele anti-vaccinare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/plangere-penala-penala-impotriva-persoanelor-care-au-folosit-insemnele-institutiei-pe-pliantele-anti-vaccinare/


Ministerul Sanatatii a depus plangere penala impotriva persoanelor care au folosit insemnele institutiei pe pliantele anti-vaccinare, urmarind ca aceste gesturi sa nu se mai repete, au declarat pentru reprezentantii institutiei pentru News.ro.

“Va comunicam ca Ministerul Sanatatii a depus la Parchet o plangere, astfel incat aceste gesturi sa nu se mai repete”, au declarat, pentru News.ro, reprezentantii Ministerului Sanatatii, intrebati despre demersurile impotriva celor care au folosit insemnele institutiei pe pliante impotriva vaccinarii.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 4 EMC:

Importanta vaccinarii anti-HPV

De asemenea, si reprezentantii UNICEF au luat atitudine, logo-ul acestora aparand, de asemenea, pe pliantele care au fost distribuite.

Reamintim ca au condamnat distribuirea de mesaje impotriva vaccinarii si au sustinut beneficiile acesteia si reprezentantii CMR, OMS, dar ai Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF).

Autor: FormareMedicala.ro

2 Comentarii

  1. GUTIU GHEORGHE says:

    Felicitari!

  2. ghiorghe-ion says:

    Cam tarziu, dar bine ca au facut si cei de la Minister ceva util!!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: