Pharma Forum Bucuresti, 1-2 octombrie 2015

30/09/2015

Pharma Forum Bucuresti, 1-2 octombrie 2015

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/pharma-forum-bucuresti-1-2-octombrie-2015/

Medical Forum Bacau – 23 – 24 octombrie 2013Farmacistii si asistentii de farmacie sunt asteptati in perioada 1-2 octombrie la Pharma Forum Bucuresti, eveniment organizat sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania.

“Ca in fiecare an, si editiile Pharma Forum din acest an se vor ridica la nivelul asteptarilor farmacistilor si asistentilor de farmacie. In cadrul Pharma Forum Bucuresti, participantii vor avea parte de un program stiintific si profesional atractiv. Farmacistii vor avea ocazia sa descopere noutati legate de medicamente si vom dezbate impreuna aspectele economice specifice segmentului farmaceutic. Cele doua directii pe care se axeaza evenimentul – stiintific si profesional, sunt foarte importante, cu atat mai mult cu cat informatiile sunt putin accesibile. Asadar, Pharma Forum va fi de un real folos pentru farmacistii ieseni, dar si pentru cei din celelalte orase viitoare gazde”, declara Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa, Presedintele CFR.

Programul stiintific al Pharma Forum Suceava este moderat de presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa.

Printre personalitatile care au fost invitate in calitate de speakeri se numara: Prof. Dr. Doina Draganescu – Prodecan Facultatea de Farmacie, UMF “Carol Davila” Bucuresti .

Manifestarea va fi creditata de Colegiul Farmacistilor din Romania cu 16 puncte EFC.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: