Peste 3.600 de apeluri la Telverde pentru coronavirus | “Linia telefonica este strict pentru informare, nu este numar de urgenta!”

28/02/2020

Peste 3.600 de apeluri la Telverde pentru coronavirus | “Linia telefonica este strict pentru informare, nu este numar de urgenta!”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/peste-3-600-apeluri-la-telverde-pentru-coronavirus-linia-telefonica-este-strict-pentru-informare-nu-este-numar-de-urgenta/

De la operationalizarea liniei telefonice TELVERDE 0800800358 destinata cetatenilor care doresc informatii legate de prevenirea infectarii cu virusul COVID – 19 (coronavirus), au fost primite 3.611 apeluri de la persoane care au solicitat informatii despre modalitatile de preventie, dar si despre calea de urmat in cazul in care exista suspiciuni asupra contractarii virusului.

“Reamintim ca programul de functionare al liniei verde este zilnic, intre orele 08.00 si 23.00, inclusiv in zilele de sambata si duminica. Linia telefonica TELVERDE este strict pentru informarea cetatenilor si nu este un numar de urgenta! In cazul in care sunt suspiciuni asupra unor persoane care ar fi contactat virusul, aceste situatii trebuie anuntate la numarul unic de urgenta 112″, transmite Grupul de Comunicare Strategica, vineri, intr-un comunicat de presa.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Neuropatia diabetica

La momentul transmiterii acestei stiri, 182 persoane se afla in carantina, iar 8231 de persoane sunt monitorizate la domiciliu.

In ultimele 24 de ore au fost efectuate 135 de apeluri la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112 (cele mai multe din Bucuresti – 33) cu privire la Coronavirus.

Etichete: coronavirus, covid-19, telverde coronavirus, telefon informatii coronavirus, carantina coronavirus

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

INSP: Actualizarea definitiilor de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (Covid-19)

Cate paturi ATI pentru copiii cu Covid-19 sunt disponibile in Romania

Raport: Tarile bogate ale lumii au pre-achizitionat jumatate din totalul vaccinurilor anti-Covid

COPAC: Pacientii cronici nu au devenit singuri mai vulnerabili, ci sistemul de sanatate i-a vulnerabilizat

O companie din Coreea de Sud vrea sa testeze in Romania un tratament impotriva Covid-19