Peste 170 de cabinete de vaccinare anti-Covid isi vor incheia activitatea

10/02/2022
Peste 170 de cabinete de vaccinare anti-Covid isi vor incheia activitatea

Peste 170 de cabinete de vaccinare anti-Covid isi vor incheia activitatea

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/peste-170-de-cabinete-de-vaccinare-anti-covid-isi-vor-incheia-activitatea/

Peste 170 de cabinete de vaccinare isi vor incheia activitatea in perioada urmatoare, potrivit reprezentantilor campaniei nationale de vaccinare anti-Covid.

“Am identificat un numar de 322 de cabinete de vaccinare care au activitate redusa in ultimele doua saptamani, in perioada evaluata, ceea ce inseamna mai putin de zece doze administrate zilnic. (…) Am avut o sedinta cu colegii de la Institutul National de Sanatate Publica, Ministerul Sanatatii si directiile de sanatate publica si, analizand fiecare cabinet de vaccinare, 171 isi vor incheia activitatea in perioada urmatoare. (…) O parte din celelalte centre vor fi probabil transformate in centre de testare acolo unde permite circuitul si accesibilitatea pentru pacient, mai ales in mediul rural, si o parte din centre vor functiona in format hibrid, in sensul in care va exista atat activitate de vaccinare, cat si activitate de testare”, a declarat Dr. Valeriu Gheorghita, seful CNCAV.

Joi, la Deva, s-a deschis primul centrul de testare Drive-Thru, direct din masina. Centrul apartine de Directia de Sanatate Publica (DSP) Hunedoara, iar aici se vor realiza actiuni de testare a persoanelor cu simptome ale bolii, in fiecare zi, in intervalul orar 10.00-19.00.

Etichete: centre de vaccinare, cabinete de vaccinare, vaccinarea anti-covid

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: